Kraj trakavice: Kroos ostaje u Realu

Njemački veznjak produžit će ugovor s Kraljevskim klubom

16.04.2023. 11:14
  • Podijeli:
toni kroos - reuters-63ef34250f3f3.webp Foto: Reuters

Njemački veznjak Toni Kroos (33) produžit će ugovor s Real Madridom, piše španski list Marca.

Kroos bi tako uskoro trebao potpisati ugovor koji će ga za Real vezati do ljeta 2024. godine.

Trener Carlo Ancelotti često u svojim izjavama za medije ističe da je Kroos jedan od njegovih najvažnijih igrača kojem bezuvjetno vjeruje, baš kao i Luki Modriću. Njih dvojica u tandemu još uvijek igraju najvažnije Realove utakmice.

Kroos je u Madridu već devet sezona, odigrao je 405 utakmica, pritom zabio 27 golova i 88 puta asistirao. Osvojio je s Kraljevskim klubom 19 trofeja, a nedostaje mu samo jedan - Kup kralja - koji bi Real lako mogao osvojiti ove sezone.

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()