Klopp pobjesnio na konferenciji zbog onoga što je doživio: “Čija je ovo bila ideja?”

Jurgen Klopp, trener Liverpoola, pobjesnio je na konferenciji za medije jer je čitavu scenu doživio kao osmišljenu provokaciju

10.11.2023. 14:30
  • Podijeli:
jurgen-klopp-reuters.jpg Foto: Reuters

Fudbaleri Toulousea savladali su Liverpool sa 3:2 na domaćem terenu, te su tako Crveni prosuli prve bodove u Ligi Evrope.

Toulouse je iznenadio Liverpool golovima Donnuma, Dallinga i Magrija, dok su Caseres Junior (autogol) i Diogo Jota ublažili poraz.

Jurgen Klopp, trener Liverpoola, pobjesnio je na konferenciji za medije jer je čitavu scenu doživio kao osmišljenu provokaciju.

Konferencija je održana u šatoru, a prekidali su je navijači francuskog tima u euforičnom slavlju nakon trijumfa. Klopp i novinari su se probijali da bi uopšte došli do mjesta gdje će biti održana konferencija, a sve vrijeme se čula buka, skandiranje i vika navijača domaćeg tima.

Čak ni Klopp nije mogao da održi konferenciju za medije na miru, pa je poručio u jednom trenutku.

“Čija ideja je bila da se ovdje održi konferencija za medije? To je zanimljivo pitanje. Vauu…“, rekao je Klopp dok je gledao oko sebe jasno signalizirajući koliko mu smeta ambijent.

Vidjelo se i po završetku meča da je frustriran prije svega zbog toga što je njegov tim imao loptu 72 posto vremena i uputio 19 šuteva, a opet izgubio.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()