Kapiten Engleske podvukao: Znali smo da nema lakih utakmica

Engleska će u posljednjem, trećem kolu grupe C u utorak do 21 sat igrati sa Slovenijom, dok će se Srbija sastati sa Danskom.

21.06.2024. 09:08
  • Podijeli:
euro 2024, fudbalska reprezentacija engleske, danske - 20 jun 2024 - foto Reuters (3)-667464de4a3d2.webp Foto: Reuters

Kapiten engleske fudbalske reprezentacije Hari Kejn izjavio je večeras da njegov tim još nije na maksimumu i dodao da je očekivao teške utakmice na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Fudbalska reprezentacija Engleske odigrala je večeras neriješeno sa selekcijom Danske, 1:1 u drugom kolu grupe C. Jedini gol za Englesku na ovom meču postigao je Kejn. Engleska je u prvom kolu pobijedila Srbiju rezultatom 1:0.

“Prije početka EP smo rekli da neće biti lakih utakmica i to se pokazalo kao tačno. Nismo još na maksimumu, možemo da budemo bolji i sa loptom i bez nje. Mislim da je pokazatelj dobrog tima taj kada se pobjeđuje uprkos ne baš najboljoj igri, kao što smo mi uradili na posljednje dvije utakmice. Na vrhu smo grupe. Znamo da možemo da se poboljšamo”, rekao je Kejn, prenosi Tanjug.


Engleska se trenutno nalazi na prvom mjestu na tabeli grupe C sa četiri boda. Slovenija i Danska imaju po dva boda, dok je Srbija posljednja sa samo jednim.

“Znam da će da bude malo razočaranja u domovini, ali to smo iskusili i na prethodnom EP poslije remija sa Škotskom (0:0), a onda smo kasnije stigli do finala”, istakao je Kejn.

Engleska će u posljednjem, trećem kolu grupe C u utorak do 21 sat igrati sa Slovenijom, dok će se Srbija sastati sa Danskom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()