Kane ponižen u Londonu: Zabranili mu oproštaj sa saigračima

Kane nije osvojio niti jednu titulu s Tottenhamom

31.08.2023. 11:05
  • Podijeli:
bayern kane reuters-64eb977209d14.webp Foto: Reuters

Harry Kane je najbolji strijelac u povijesti Spursa, postigao je 280 golova u 435 nastupa.

Harry Kane stigao je kao 11-godišnjak u Tottenham i u tom je klubu, ne računaju li se posudbe na koje ga je on slao kao mladog igrača, proveo cijelu karijeru prije no što je ovog ljeta potpisao za Bayern. Bio je u Tottenhamu 20 godina, a rastao se od njega na ružan način.

Prema pisanju engleskih medija, Kaneu je u završnici pregovora kojima će Tottenham zamijeniti Bayernom bilo zabranjeno da se pojavi u centru za trening londonske momčadi i pozdravi se s igračima s kojima je dotad dijelio svlačionicu. Navodno je o tome obaviješten e-mailom.

Zabrana njegovog ulaska u centar znači i da nije mogao doći do svojih stvari, već su mu one bile poslane. Također, njegova obitelj nije smjela u apartman u sklopu stadiona koji je koristila.

Kane nije osvojio niti jednu titulu s Tottenhamom. Priliku za prve trofeje imat će u Bayernu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()