Kan: Razočarani smo porazom u Mančesteru

Mančester siti je sinoć na svom terenu savladao Bajern 3:0

12.04.2023. 12:57
  • Podijeli:
oliver_kahn_reuters-1663581957334.webp Foto: Reuters

Izvršni direktor Bajerna Oliver Kan izjavio je danas da su svi u minhenskom klubu razočarani porazom od Mančester sitija u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

Mančester siti je sinoć na svom terenu savladao Bajern 3:0. Fudbaleri i stručni štab Bajerna su po povratku u Minhenu imali obavezno zajedničko druženje sa čelnicima kluba.

"Naravno da smo razočarani rezultatom u Mančesteru. Očekivali smo da bi stvari mogle da budu drugačije poslije prvog meča. Mančester siti je svjetska klasa i možda najbolji tim u Evropi. Fudbal se svodi na rezultate, ali mislim da smo i mi imali svoje šanse, koje nismo iskoristili", rekao je Kan, koji se obratio igračima po povratku u Minhen, a prenose njemački mediji.

On je istakao da Bajern mora da se okrene narednom meču u Bundesligi protiv Hofenhajma.

"Sada nam ne pomaže da pričamo o negativnim stvarima i o tome gdje se griješilo i ko je kriv. Imamo i dalje velike šanse da osvojimo titulu u Bundesligi. Fokus bi trebalo da nam bude na narednu utakmicu u Bundesligi, a onda ćemo da razmišljamo o revanšu protiv Mančester sitija", dodao je Kan.

Revanš duel između Bajerna i Mančester sitija na programu je 19. aprila u Minhenu.

"Znam da stvari ne izgledaju baš najbolje, ali ja sam doživeo neke nevjerovatne stvari koje samo fudbal može da donese. Naša je dužnost i obaveza da u revanšu damo maksimum i na sve načine pokažemo našim navijačima i cijelom svijetu da ne odustajemo tako lako. Želimo da napravimo preokret koliko god to teško bilo", zaključio je direktor Bajerna.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()