Kakv triler Srbije i Slovenije: Jović u zadnjem minutu pogodio za jedan jedan

Na samom početku drugog poluvremena Oblak je odbranio još jedan zicer Vlahoviću, a nakon pola sata igre istakao se i Rajković nakon šuta šeška iz daljine.

20.06.2024. 17:00
  • Podijeli:
luka jović, 20 jun 2024 - foto reuters-667443944ad4f.webp Foto: Reuters

Nogometaši Slovenije i Srbije su podijelili su bodove na Football Areni u Minhenu u okviru drugog kola grupe C Evropskog prvenstva odigravši neriješeno 1:1.

Prvo poluvrijeme utakmice u Minhenu nam je ponudilo mnogo uzbuđenja, a rezultat se u nekoliko navrata mogao mijenjati. Slovenci su najbolju priliku za vodstvo imali u 38. minuti kada se Elšnik iznenada našao u prilici i šutirao, ali je uzdrmao stativu, a u nastavku akcije lopta je došla do Šeška koji je šutirao veoma loše.
Četiri minute kasnije Vlahović je propustio zicer za Srbiju. Živković je ubacio loptu s desne strane, Mitrović se lijepo zagradio i potom izašao sam pred Oblaka, no golman Slovenije je sjajno odbranio njegov udarac.

Na samom početku drugog poluvremena Oblak je odbranio još jedan zicer Vlahoviću, a nakon pola sata igre istakao se i Rajković nakon šuta šeška iz daljine.

Slovenci su poveli u 69. minuti nakon kontranapada. Elšnik je ubacio loptu s lijeve strane, a na drugoj stativi je bio desni bek Slovenije Karničnik kojem nije bilo teško poslati loptu u gol za 1:0.

Srbija je do kraja utakmice pokušavala stići do izjednačenja, a u 96. minuti je u tome i uspjela golom Jovića nakon kornera za konačnih 1:1.

Slovenija nakon dvije odigrane utakmice ima dva, a Srbija jedan bod. U ovoj grupi danas se u 18 sati igra i duel između Engleske i Danske. U trećem kolu Srbija će igrati protiv Danske, a Slovenija protiv Engleske.

Rezultat:

Slovenija - Srbija 1:1 (Karničnik 69' - Jović 90+6')

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()