Jose Mourinho dobio astronomsku ponudu iz Saudijske Arabije, ali ne da bude trener

Saudijski klub Al-Qadisiyah mu je ponudio ugovor i to ne u ulozi trenera, ekskluzivno je javio portal SportItalia

23.05.2024. 18:25
  • Podijeli:
jose_mourinho - reuters-1668074586531.webp Foto: Reuters

Slavni portugalski nogometni trener Jose Mourinho je dobio astronomsku ponudu iz Saudijske Arabije i veoma je blizu odlaska u tu državu.

Šezdesetjednogodišnji Mourinho se ovog ljeta povezivao s brojnim evropskim velikanima, a bio je veoma blizu dogovora s Fenerbahčeom, no čini se da ga ipak nećemo gledati u ulozi trenera Edina Džeke i Radeta Krunića.

Naime, saudijski klub Al-Qadisiyah mu je ponudio ugovor i to ne u ulozi trenera, ekskluzivno je javio portal SportItalia.

Naime, saudijski klub koji je osvojio drugoligaško takmičenje ima velike ambicije u saudijskoj eliti iduće sezone, te želi da im Mourinho bude tehnički direktor.

To znači da bi Special One nagledao rad kompletne sportske struke saudijskog kluba, a vidjet ćemo da li će prihvatiti saudijske milione ili će čekati novi izazov u nekom od evropskih klubova u ulozi trenera.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()