Ivanić nezadovoljan: Ovo je neuspjeh, cilj je bio da budemo treći

Zvezda je porazom u Bernu ostala bez ikakvih šansi da bude treća na tabeli

29.11.2023. 11:25
  • Podijeli:
Tan2023-10-2522162258_2 mirko ivanić zvezda lajpcig AP PhotoMatthias Schrader-653a0a82274e6.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

​Fudbaler Crvene zvezde, Mirko Ivanić, rekao je poslije poraza od Jang Bojsa rezultatom 2:0 u petom kolu grupe G Lige šampiona, da je ekipa doživjela neuspjeh jer nije prošla makar u nokaut fazu Lige Evrope. 

Zvezda je porazom u Bernu ostala bez ikakvih šansi da bude treća na tabeli.

“Imali smo tih par šansi u prvih 10 minuta… Kada to ne realizuješ, a potom primiš gol, onda je teško posle vratiti se. Mada smo imali šanse i da se vratimo. Šteta, nečim očigledno nismo zaslužili da večeras uzmemo makar bod. Po meni smo dobro igrali i zbog toga mi je žao. Znam da su momci dali sve od sebe. Žao mi je, nismo se ovom nadali, ali moramo da nastavimo dalje”, kazao je Ivanić.

Još je dodao:

“Ovo je neuspeh. Cilj je bio da budemo treći. Moramo da se pogledamo u oči i sagledamo situaciju. Mi smo Ligu šampiona dobro odigrali, to je moje mišljenje, imali smo puno šansi na ovih pet mečeva, ali eto, nismo uspeli”, završio je Ivanić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()