Ivan Perišić postao slobodan igrač: Gdje će nastaviti karijeru?

Tottenham se službeno oprostio od četvorice nogometaša kojima istječe ugovor koncem mjeseca, a među njima je i Ivan Perišić

05.06.2024. 21:32
  • Podijeli:
ivan perisic hajduk 23-65aaa93120004.webp Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr

Hoće li Ivan Perišić ostati u Hajduku sljedeće sezone ili će potražiti novi klub?

Tottenham se službeno oprostio od četvorice nogometaša kojima istječe ugovor koncem mjeseca, a među njima je i Ivan Perišić.

Hrvatski nogometni reprezentativac dvije je godine bio član londonskog kluba, no prošlu sezonu najradije bi zaboravio. Već u rujnu zadobio je tešku ozljedu koljena, tako da je morao na operaciju i višemjesečnu rehabilitaciju.

Zbog toga je propustio gotovo cijelu jesensku polusezonu, a onda se nazimu priključio Hajduku.

Da ne bilo zabune, tada je stigao na posudbu do kraja sezone kako bi se potpuno oporavio i pripremio za Euro 2024. s opcijom nastavka suradnje na dodatnih godinu dana.

Od 1. jula Perišić bi, službeno, trebao postati igrač Hajduka, s kojim je dogovorio suradnju do konca augusta, a hoće li nakon toga ostati na Poljudu, tek ćemo saznati. Bijeli ga svakako žele zadržati, to je potvrdio i sportski direktor Nikola Kalinić, no sada sve ovisi o njemu.

Perišić se trenutačno nalazi na pripremama hrvatske nogometne reprezentacije za Europsko prvenstvo, potpuno je fokusiran na veliki turnir, a konačnu odluku vjerojatno ćemo saznati u julu ili augustu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()