Italijani žele "Zmaja", Bešiktaš će tražiti milione

Dva kluba zainteresovana

02.01.2024. 14:09
  • Podijeli:
amir hadziahmetovic anadolija 12-644f7c0bcfa95.webp Foto: Anadolija

Amir Hadžiahmetović, fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, ove zime mogao bi napustiti Tursku, a naredna destinacija trebala bi biti Italija.

Kako piše turski Sabah dva kluba iz Serie A razmišljaju o bh. fudbaleru.

Navodno, jedna od tih ekipa je Udinese, a isti izvor piše da je 26-godišnji veznjak zainteresovan za prelazak u Italiju.

- Ukoliko stigne službena ponuda, uprava Bešiktaša tražit će obeštećenje od oko 14 miliona KM (sedam miliona KM) - piše Sabah.

Hadžiahmetović ima ugovor sa Bešiktašom do 2027. godine. Ove sezone u dresu itsnabulskog velikana odigrao je 27 utakmica u svim takmičenjima i upisao ukupno šest asistencija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()