Imenovan stručni štab Zmajeva: Ko će asistirati Faruku Hadžibegiću

Selektor Zmajeva otkrio je svoje naredne korake

16.01.2023. 14:07
  • Podijeli:
Vico_trening_Zmajevi_foto_NSBiH1-1663698080942.webp Foto: NS BiH

Faruk Hadžibegić, selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, izabrao je stručni štab, odnosno pomoćnike s kojim će sarađivati za vrijeme mandata na klupi Zmajeva.

Pored Elvira Rahimića i Almira Seferovića, koji su bili i ranije, selektor se odlučio još za svog dugogodišnjeg saradnika Mehmeda Janjoša, kao i za Nenada Gagru i Sinišu Mrkobradu.

"Obavio sam razgovor sa svima i nema dileme ovo je jedan kompetentan stručni štab. Nisam ranije želio govoriti o imenima, dok prvo sa njima ne pričam. Lako smo se dogovorili i svi su sa zadovoljstvom prihvatili da budu dio ove priče. Siguran da ćemo zajedno tražiti najbolja rješenja za utakmice ili neke specifične situacije", rekao je Hadžibegić.

Selektor Zmajeva otkrio je svoje naredne korake.

"Planiram da, čim završim obilazak i razgovor sa igračima, održim i jedan radni sastanak sa članovima stručnog štaba. Znam da svi sa puno ambicija, odgovornosti i želje ulazimo u ovaj posao, te da ćemo dati sve od sebe da napravimo dobru atmosferu u i oko reprezentacije i ostvarimo cilj koji je pred nama", kazao je Hadžibegić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()