Ide "preko bare": Beckham krenuo po Ronalda

Portugalac zatvorio sva vrata Uniteda nakon šokantnog intervjua

16.11.2022. 07:48
  • Podijeli:
ronaldo-ten hag-reuters-1668511785916.webp Foto: Reuters

Cristiano Ronaldo je intervjuom koji je dao Piersu Morganu i u kojem je negativno govorio o Manchester Unitedu i treneru Eriku ten Hagu, zatvorio vrata kluba i osigurao transfer u zimskom prijelaznom roku. To će pokušati iskoristiti David Beckham kako bi portugalsku zvijezdu doveo u MLS i svoj Inter Miami.

Pregovori su već započeli, navode engleski mediji. Beckham je stupio u kontakt s predstavnicima Cristiana Ronalda i započeo pregovore za njegovo dovođenje. Dodaje se da je odgovor koji je Beckham dobio pozitivan, odnosno da je Ronaldo zainteresiran za dolazak u Miami.

Beckham se svim silama trudi u svoj klub dovesti jako nogometno ime pa se ranije pisalo i u kontekstu dolaska Lionela Messija, nakon što mu istekne ugovor s Paris Saint-Germainom. Za to je i dalje zainteresiran. Očekuje se da bi Ronaldo, bude li prihvatio poziv Beckhama, postao najplaćeniji igrač MLS-a.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()