Iako je osuđen na robiju zbog silovanja, Robinho i dalje na slobodi

Nekadašnji fudbaler Reala i Milana pobjegao u Brazil

18.02.2023. 20:26
  • Podijeli:
robinho_reuters-63f125fa858a6.webp Foto: Reuters

Nekadašnji fudbaler Reala i Milana je kao što je poznato, osuđen na devet godina zatvora zbog silovanja, koje se desilo 2013. godine.

Robinho se vratio u rodni Brazil gdje je zaštićen, odnosno prema njihovom ustavu, vlasti ne izručuju svoje državljane.

Italija je raspisala i međunarodnu potjernicu, ali do sada Robinho vješto izbjegava zatvorsku kaznu.

Italijanski mediji javljaju da je njihovo pravosuđe zatražilo da Robinho svoju kaznu odsluži u Brazilu. Čeka se odgovor tamošnjih vlasti, ali je teško očekivati da će se nekadašnji napadač Milana naći iza rešetaka.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()