Henry: Neću preuzeti Belgiju

Legendarni napadač demantovao medijske natpise

11.01.2023. 09:49
  • Podijeli:
djoan-laporta-i-tjeri-anri-foto-profimedia.jpg

Nekadašnji francuski reprezentativac i jedan od najboljih napadača ikada Thierry Henry demantovao natpise da želi da bude novi selektor reprezentacije Belgije, prenosi "Sky sport".

Naime, pojedini francuski mediji objavili da se Henry nudio Fudbalskom savezu Belgije (RBFA) da bude novi selektor ove zemlje posle odlaska Roberta Martineza.

Belgija je trenutno bez selektora, pošto je Martinez podnio ostavku poslije eliminacije u grupnoj fazi na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

“Želio bih da bude potpuno jasno da nikada nisam kontaktirao RBFA da ponudim svoje usluge kao novi trener prvog tima“, rekao je Henry za Sky Sport.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()