Halilhodžić nastavio ulagati na Jadranu, izgradio je luksuzne apartmane kod Dubrovnika

Novi kompleks

30.11.2023. 13:44
  • Podijeli:
vahid halilhodžić_anadolija 1-63e77c12da9a8.webp Foto: Anadolija

Na samo 3,5 kilometra od jezgre grada Dubrovnika nalazi se luksuzno apartmansko zdanje pod nazivom L'Orangerie, a radi se o kompleksu koji je napravio legendarni bh. nogometaš i trener Vahid Halilhodžić.

O ovome piše hrvatski SEEbiz te podsjeća da u istom gradu svoj restoran ima i kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko.

Noćenje za jednu osobu u Vahinom kompleksu u zimskom periodu košta oko 100 eura, dok je ljeti više nego duplo skuplje.

Apartmani imaju jednu do tri sobe uz trpezariju, besplatan Wi-Fi i televizor. Neke dolaze s balkonom i pogledom na more.

Ulaganje u nekretnine obično je najisplativija opcija za bogate ljude, a Halilhodžić se može pohvaliti s još nekoliko stambenih objekata širom Jadrana.

Inače, Halilhodžić je trenutno bez posla, a priznao je nedavno da je odbio nekoliko unosnih ponuda za nastavak karijere.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()