Hajduk Džeki ponudio dvogodišnji ugovor, odluka na jednom čovjeku

Senzacionalne vijesti

25.06.2024. 16:20
  • Podijeli:
edin dzeko anadolija-65fad1aa1a986.webp Foto: Anadolija

Poznati italijanski sportski novinar Nicolo Schira je objavio ekskluzivnu informaciju da je Hajduk ponudio Edinu Džeki dvogodišnji ugovor.

Već danima se po kuloarima spominje Džekin dolazak na Poljud, a Schira, koji skoro uvijek ima provjerene informacije, je objavio da je sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić kontaktirao Džeku i poslao mu ugovor.

Kalinić je u sezoni 2019/2020 igrao zajedno s Džekom u Romi, a njihovo prijateljstvo želi iskoristiti da ispuni veliku želju navijača Hajduka i dovede Dijamanta na Poljud.

Osim Kalinića, u akciju dovođenja Džeke se uključio i trener Gennaro Gattuso koji će pokušati nagovoriti našeg asa na dolazak.

Kako javlja Schira, konačnu riječ o transferu će imati Jose Mourinho koji je nedavno sjeo na klupu Fenerbahčea i još uvijek nije odlučio da li mu je 38-godišnji Džeko u planovima za predstojeću sezonu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()