Gvardiola: Umoran sam i zadovoljan

"Liga šampiona je kao bacanje novčića"

11.06.2023. 18:09
  • Podijeli:
Gvardiola tanjug Francisco Seco-648566ae9a88e.webp Foto: Tanjug/Ap/Francisco Seco

"Umoran sam, miran i zadovoljan. Osvojiti Ligu šampiona je tako teško", izjavio je menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola poslije pobjede protiv Intera (1:0) u finalu elitnog takmičenja.

On je konačno, u šestoj sezoni na klupi Sitija osvojio trofej koji je nedostajao klubu, ujedno i njegov treći trenerski, prvi poslije odlaska iz Barselone.

"Rekao sam igračima na poluvremenu da budu strpljivi i da će prilika doći. Da bi se osvojila Liga šampion potrebno je imati i sreće. Ederson je branio, oni su promašivali, mogli su do izjednačenja. Ovo takmičenje je kao bacanje novčića. Ipak, mi smo ga osvojili, bilo je zapisano među zvijezdama", istakao je Gvardiola, a prenose engleski mediji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()