Gvardiola: Sa Sitijem sam sve završio

Gvardiola je sada uspio da osvoji sve trofeje sa Sitijem

27.12.2023. 17:29
  • Podijeli:
guardiola reuters-646f18c29984e.webp Foto: Reuters

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola rekao je da je njegova misija u Mančester sitiju kompletirana osvajanjem Svjetskog klupskog prvensta.

"Građani" su nedavno pobijedili Fluminese rezultatom 4:0 i tako došli do svjetske klupske titule.

Gvardiola je sada uspio da osvoji sve trofeje sa Sitijem.

"Osećam da je posao odrađen. Razmišljao sam kada smo osvojili Ligu Šampiona: Da, ali nemamo Superkup, nemamo ni Svjetsko prvenstvo. Sada imamo sve. Možemo da odemo u knjižaru, kupimo knjigu i počnemo da pišemo sve iz početka", rekao je Gvardiola.

Siti je trenutno na petom mjestu u Premijer ligi sa 34 boda, sa utakmicom manje od prvoplasiranog Arsenala, koji je na koti 40.

Mančester Siti ove sezone plasirao se u osminu finala Lige šampiona gdje će igrati protiv Kopenhagena.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()