Gvardiola ostaje u Mančester sitiju do juna 2025. godine

On je Mančester siti preuzeo 2016. godine

12.06.2023. 18:49
  • Podijeli:
Pep Gvardiola-646320f0bd138.webp Foto: AP Photo/Jon Super/Tanjug

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola odlučio je da napusti engleski fudbalski klub u junu 2025. godine, prenosi ESPN.

Gvardiola je Mančester siti preuzeo 2016. godine, a sa engleskim klubom osvojio je 14 trofeja. Mančester siti je prije dva dana prvi put u istoriji osvojio Ligu šampiona, pošto je u finalu savladao Inter 1:0.

Pomenuti medij podsjeća da španski trener ima ugovor sa Mančester sitijem do 30. juna 2025. godine.

"Gvardiola još nije donio odluku o svojoj dugoročnoj budućnosti, ali planira da još dvije sezone bude menadžer Sitija. Njegov naredni posao bi mogao da bude na poziciji selektora, pošto je u klupskom fudbalu osvojio sve trofeje. On ne želi da produži ugovor sa Mančester sitijem bez obzira na bogatu finansijsku ponudu", navodi ESPN.

Gvardiola je prije Mančester sitija trenirao Bajern i Barselonu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()