Golman Hrvatske napustio kamp Vatrenih na Euru, ostvario je transfer karijere

Pridružio se "Zmaju"

12.06.2024. 08:20
  • Podijeli:
nediljko labrovic x com-66692ff9eb581.webp Foto: X-com

Golman reprezentacije Hrvatske Nediljko Labrović napustio je sinoć kamp Vatrenih na Evropskom prvenstvu uz saglasnost selektora Zlatka Dalića, a razlog je njegov veliki transfer.

Naime, Labrović je ostvario transfer karijere, pošto ga je Rijeka prodala Augsburgu, pa je 24-godišnji čuvar mreže otišao na potpis ugovora s ovim bundesligašem.

U dogovoru s Dalićem je Labrović propustio trening u utorak navečer, a s Augsburgom je potpisao ugovor na pet godina i pridružio se našem Ermedinu Demirović u ovom klubu.

Prema nezvaničnim informacijama, Rijeci bi trebalo pripasti obeštećenje od 3 miliona eura, a Labrović bi se danas trebao vratiti u kamp Vatrenih.

Labrović je prije tri godine došao na Rujevicu iz Šibenika kao slobodan igrač. U međuvremenu je izrastao u prvog golmana, kapitena i standardnog hrvatskog reprezentativca. Za Rijeku je odigrao 109 utakmica, a na 40 utakmica sačuvao je mrežu netaknutom.

Naravno, u reprezentaciji je Labrović rezerva Dominiku Livakoviću, neprikosnovenoj jedinici Dalićevog tima koji će se na Euru takmičiti u grupi B sa Italijom, Španijom i Albanijom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()