Fudbalski svijet na nogama: Mesi se vraća u Barselonu?

Potrebno je da odigra još tri meča za Inter Majami i da tim ne uđe u plej-of

07.10.2023. 12:12
  • Podijeli:
mesi profimedia-652124fe4f516.webp Foto: Profimedia

Lionel Mesi bi mogao vrlo brzo ponovo obući dres Barselone, a spekulacije je dodatno podgrijala objava Barselone na Instagramu.

Od odlaska u PSŽ, Mesijev povratak u Barsu je vruća tema. Tako je pred odlazak u Inter Majami bio već viđen u dresu kluba u kojem se proslavio, ali je ipak karijeru nastavio u MLS.

Međutim, sada je situacija nešto drugačija jer Argentinac ne bi napustio Inter Majami, nego bi iskoristio pauzu u MLS.

Katalonski list Sport navodi da je Barselona već spremila plan povratka Mesija na Kamp Nou, ali potrebno je da odigra još tri meča za Inter Majami i da tim ne uđe u plej-of.

Situacija za Majami nije sjajna jer su daleko od plej-ofa i šanse da se sezona za Mesijevu ekipu produži su minimalne, ali moguće.

U tom slučaju, Mesi bi se mogao vrlo brzo vratiti na pozajmicu u Barselonu i tu igrati do kraja sezone. Posljednji meč Inter Majamija u regularnom dijelu prvenstva biće odigran 22. oktobra protiv Šarlota.

Barselona je zaintrigirala navijače posebnom objavom na Instagramu gdje se vidi silueta koja podsjeća na Mesija na izvjezdanom nebu.


Ako bi Inter Majami izborio doigravanje, Mesiju bi sezona mogla potrajati sve do 9. decembra i finala MLS kupa, pa je opcija povratka u Španiju u tom slučaju nerealna.

Ovu mogućnost često je koristio i Dejvid Bekam za vrijeme boravka u LA Galaksiju. Tako je Bekam često dolazio na pozajmice u evropske klupove poput Milana i PSŽ.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()