FK Sarajevo pronašao zamjenu za Šahinovića: Stiže bivši golman Arsenala?

Muhamed Šahinović, ako se nešto ne promijeni, postat će novi član poljskog Rakowa

08.12.2023. 16:25
  • Podijeli:
sarajevo_tuzlacity_fk Sarajevo Cropped-6560fb37c6e75.webp Foto: FK Sarajevo

Muhamed Šahinović, dosadašnja "jedinica" FK Sarajevo, definitivno će napustiti Koševo, a navodno je Bordo već pronašao i zamjenu za njega.

Kako piše Sport1 novi golman kluba sa Koševa trebao bi biti Dejan Iliev, golman iz Sjeverne Makedonije, koji je trenutno član finskog HJK-a. Iliev je veći dio karijere proveo u Engleskoj, gdje je prošao školu Arsenala. Ima 28 godina i uglavnom je boravio na posudbama, a londonski klub je i definitivno napustio 2022. godine.

Posljednji angažman imao je u finskom HJK-u, a posljednji dio sezone propustio je zbog povrede lakta. Inače, klub iz Helsinkija je ponovo postao prvak države.

Ono što je i važno za tim sa Koševa jeste da Iliev ne bi bio tretiran kao stranac prema trenutnim propisima FSBiH. Iliev ima i jedan nastup za Sjevernu Makedoniju i to u Ligi nacija protiv Gibraltara.

Muhamed Šahinović, ako se nešto ne promijeni, postat će novi član poljskog Rakowa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()