FK Partizan ima dug oko 50 miliona eura

Dug Partizana je oko 50 miliona eura, ali je drugačije od duga Crvene zvezde, jer Zvezda ima manji dug, ali i različite vrste prihoda

30.03.2024. 13:25
  • Podijeli:
fk partizan, 13 mart 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages (2)-65f200fe84c9e.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je odlučeno da se Fudbalski klub Partizan pomogne sa 3,2 miliona eura kako bi mogli da učestvuju u takmičenjima u Evropi.

On je na pitanje novinara rekao da se zajedno sa ministrom finansija Sinišom Malim mučio oko te odluke i dodao da je trenutno stanje u klubu užasno.

“Omogućili smo 3,2 miliona eura FK Partizan da bi šutirali loptu u Evropi, ali je i rukovodstvo kluba prihvatilo da naši stručnjaci dođu i naprave stvarni program ozdravljenja Partizana. To je veliki korak i hvala im na tome i na putu su ozdravljenja, ali će biti dug proces”, rekao je Vučić.

Prema njegovim riječima dug Partizana je oko 50 miliona eura, ali je drugačije od duga Crvene zvezde, jer Zvezda ima manji dug, ali i različite vrste prihoda.

“Vjerujem da prvi korak može doprinijeti ozdravljenju. Morat će više pažnje da posvete omladinskim selekcijama. Moraju biznis i ponašanje da se promijene. Nije problem u tri i 10 miliona već u načinu ponašanja. Ako se uredno i pošteno budu ponašali na putu su ozdravljenja. Kao što smo mi bili na putu ozdravljenja kao zemlja od 2014. kada smo donijeli teške mjere”, rekao je Vučić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()