FK Borac dobio novog predsjednika i direktora

Goran Lukić izabran na vanrednoj izbornoj skupštini

22.01.2024. 20:31
  • Podijeli:
goran_likić_fkborac 1-65aec272446ea.webp Foto: FK Borac

Na vanrednoj izbornoj skupštini FK Borac, održanoj u Trofejnoj sali na Gradskom stadionu u Banjaluci, Goran Lukić, jednoglasno je izabran za novog predsjednika kluba.

Goran Lukić, aprila prošle godine, imenovan je u saziv UO FK Borac, a danas je dobio podršku skupštinskih delegata, kako je i najavljeno.

„Za mene je velika čast, ali ujedno i ogromna odgovornost što sam izabran za novog predsjednika FK Borac. Ne želim da se razmećem krupnim obećanjima i moja želja je da pričam djelima. Puno toga se uradilo u proteklom periodu, a ispred nas je još mnogo posla. Daću sve od sebe da, zajedno sa svojim saradnicima, doprinesem daljem razvoju našeg sportskog velikana, na terenu, ali i van njega. FK Borac je ponos Banjaluke i Republike Srpske i naša obaveza je da se trudimo da svakim danom klub napreduje“, rekao je Lukić.

FK Borac, sa novim predsjednikom, nastavlja tamo gdje je stao. Glavni ciljevi ostaju isti-borba za trofeja i dalji razvoj klupskih struktura.

„FK Borac je u proteklom periodu napravio veliki iskorak na svim poljima. Sve je, rezultatski i infrastukturno, podignuto na jedan viši nivo, a na nama je obaveza da nastavimo da idemo u tom pravcu. Timski rad će biti od krucijalne važnosti za dalji razvoj. FK Borac je iznad svih nas, a svi mi koji smo sada u klubu, nebitno na kojoj poziciji. Moramo da se vodimo željom da naš Borac bude bolji iz dana u dan. Želimo da nastavimo sa daljim razvojem infrastrukture na i oko stadiona, da nastavimo sa daljim razvojem omladinske škole, te da rezultati našeg seniorskog pogona budu protkani trofejima. Imamo pregršt planova i na nama je da ih realizujemo“, dodao je Lukić.

Uz novog predsjednika klub je dobio i novog direktora, a umjesto Aleksandra Mićića na ovu poziciju imenovan je Dejan Čato, dosadašnji direktor marketing službe FK Borac.

Inače, Lukić je postao šesti predsjednik banjalučkog kluba u posljednjih osam godina, a ovu funkciju je prethodno obavljao Milan Tegeltija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()