Evropski velikan napravio nesvakidašnji potez, za sve je kriv Džeko

Crnogorac ide besplatno

07.01.2024. 14:15
  • Podijeli:
Dzeko_trening_foto_X-65817fd308398.webp Foto: X/@Fenerbahce

Nakon osam uspješnih godina crnogorski stoper Stefan Savić (32) je na izlaznim vratima Atletica.

Bivši igrač Partizana, Cityja i Fiorentine ove sezone je kod Chola Simeonea pao u drugi plan i u svim takmičenjima je odigrao svega 972 minute.

Dovoljno da razmišlja o promjeni sredine, a turski mediji pišu kako je Fenerbahče navalio da Crnogorca dovede u svoju svlačionicu.

Da bi se transfer mogao dogoditi još ove zime, pokazuje i spremnost Atletica da Savića pusti bez odštete. Saviću ugovor ističe na ljeto, no u ugovoru postoji klauzula da će se ugovor automatski produžiti na još godinu dana ako u tekućoj sezoni odigra barem 20 minuta.

Turski mediji pišu kako bi Crnogorac razmislio o odlasku u Istanbul ako bi od Fenera dobio trogodišnji ugovor vrijedan najmanje 3.5 miliona eura po sezoni, a navodno je Fener angažirao Edina Džeku da uvjeri Savića da dođe u glavni grad Turske.

Savić je s Atleticom osvojio naslov prvaka Španije i igrao je jedno finale Lige prvaka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()