Džeko objavio divnu porodičnu fotografiju, navijači Hajduka komentarišu "Vrime je"

Euforija u Dalmaciji

13.06.2024. 17:10
  • Podijeli:
Edin Džeko_FSBiH-641d757bc1b19.webp Foto: FSBiH

Nakon što se pojavila informacija da će Hajduk pokušati da dovede kapitena reprezentacije Bosne i Hercegovine Edina Džeku, navijači splitskog kluba pozivaju ga na transfer u komentarima na društvenim mrežama.

Hrvatski mediji su jutros prenijeli informaciju da će novi sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić svim silama krenuti u dovođenje Edina Džeke, koji nikada nije isključivao mogućnost da baš u Splitu završi karijeru, a to je izazvalo euforiju u Dalmaciji.

Informacija je potvrđena Indexu i to iz izvora bliskih klubu, a dodaje se da je Kalinić kontaktirao Dijamanta te ga pokušava nagovoriti na dolazak u Split.

Džeko je u međuvremenu objavio porodičnu fotografiju s najbitnijim osobama u svom životu, a nije puno trebalo da se navijači Hajduka uključe u komentarima.

"Edine, vrime je", "Čekamo te", "Vrime je", "Vrime je kralju", "#vrimeje", neki su od brojnih komentara na Džekinoj objavi.

Inače, Kalinić i Džeko odlično se poznaju još dok su njih dvojica igrali zajedno u Romi u sezoni 2019/2020 kada je hrvatski napadač u 19 nastupa postigao pet golova uz dvije asistencije. Podsjetimo, Džeko ima veliku naklonost prema Hajduku, a njegov najbolji prijatelj je Senijad Ibričić, bivši igrač splitskog kluba.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()