Džeko na meti nekoliko klubova, nude mu dosta više novca od Intera

Dijamantu ističe ugovor krajem sezone

02.03.2023. 17:43
  • Podijeli:
Edin Dzeko2_IPA PIXSELL.jpg Foto: IPA-PIXSELL

Sudbina Edina Džeke u dresu Intera je još uvijek neizvjesna. Podsjećamo, kapitenu "Zmajeva" ugovor s timom iz Milana ističe krajem juna.

Italijanski list Gazzetta dello Sport tako piše da će predstojeći mjeseci biti važni za Nerazzurre jer žele donijeti odluke u vezi s brojnim ugovorima trenutnih članova ekipe.

Džeki ugovor ističe krajem juna, a 36-godišnjak još nije donio odluku o svojoj budućnosti.

Bivši napadač Rome i Manchester Cityja je na meti nekoliko klubova američke MLS lige koji mogu ponuditi dosta više novca od onoga što Nerazzurri nude Džeki da ostane.

S druge strane, Džeko bi se eventualnim transferom u MLS ligu morao posvetiti velikoj promjeni od igranja na elitnom evropskom nivou do nogometa u Americi.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()