Džeko izazvao euforiju kod navijača Hajduka, nadaju se nevjerovatnom transferu: Edine, jarane, dolazi na more

Komentarisao Perišića

16.05.2024. 11:23
  • Podijeli:
dzeko perisic-6645c3d952549.webp Foto: Instagram

Ivan Perišić na Instagramu je u srijedu objavio snimku svog prvog gola za Hajduk, kojega je zabio u prošlom kolu HNL-a u remiju protiv Istre (1:1), a njegovu objavu odmah je komentirao proslavljeni bh. nogometaš Edin Džeko (38) koji mu je napisao "Doktore."

Nakon što se Džeko javio Perišiću, kod navijača Hajduka zavladala je euforija i počeli su s nadati kako bi on mogao biti novo pojačanje njihovog kluba.

"Edine, jarane, dolazi na more", "Pridruži se doktoru, čekamo te", "Vrime je jarane", "Dođi nam i ti Edine, ima još vatre u tebi" i "Rekao si da ti je drag Hajduk, u Splitu vodiš i posao, novac si zaradio i za svoju unučad, pa hajde sad na kraju karijere budi velik čovjek i dođi u Hajduk da sa Perišićem iduću sezonu napravimo velike stvari i da Split gori", neki su od komentara.

Perišić i Džeko dobri su prijatelji i zajedno su igrali u milanskom Interu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()