Dragan Džajić jednoglasno izabran za novog predsjednika FSS

Sjednici nije prisustvovao Vidić, koji je juče povukao svoju kandidaturu

14.03.2023. 15:50
  • Podijeli:
Dragan Džajić-6410776f56b4d.webp Foto: Miloš Milivojević/Tanjug

Legenda Crvene zvezde Dragan Džajić izabran je danas jednoglasno za novog predsjednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) na Skupštini u Staroj Pazovi.

Džajić je bio jedini kandidat za predsjednika, pošto se nekadašnji reprezentativac Nemanja Vidić povukao iz trke za prvog čovjeka FSS.

Skupština FSS broji 85 članova, a sjednici Skupštine u Staroj Pazovi prisustvovalo je 78 delegata. Džajić je dobio podršku svih 78 delegata.

Sjednici nije prisustvovao Vidić, koji je juče povukao svoju kandidaturu za predsjednika FSS.

Funkcija prvog čovjeka FSS bila je upražnjena posljednje dvije godine nakon ostavke Slaviše Kokeze.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()