Dobre vijesti za Hadžibegića pred važan meč protiv Luksemburga

Susret protiv Luksemburga igra se u utorak u Zenici s početkom u 20:45 sati

19.06.2023. 13:24
  • Podijeli:
Zmajevi_trening_foto_FB8-648aea79bfe64.webp Foto: Facebook/Nogometni savez Bosne i Hercegovine

Bh. reprezentativac Anel Ahmedhodžić danas je uradio magnetnu rezonansu nakon povrede mišića koju je zadobio u meču protiv Portugala i zbog koje mu je bio upitan nastup u meču protiv Luksemburga, saznaje Klix.ba.

Naš defanzivac je odigrao svih 90 minuta u porazu od Portugala rezultatom 3:0, a nakon utakmice se požalio na bolove u mišiću i s tim u vezi je danas uradio magnetnu rezonansu, kako bi se ustanovio stepen povrede i može li se računati na njega u meču protiv Luksemburga.

Saznajemo da ipak nije riječ o nekoj težoj povredi i da će štoper Sheffileda smognuti snage da nastupi u sutrašnjem meču. Konačna odluka će biti donesena na večerašnjem treningu.

Iako se spominjalo da veznjak Benjamin Tahirović zbog žutih kartona neće moći igrati u narednom meču, novi nogometaš Ajaxa će ipak imati pravo nastupa jer suspenzija stupa na snagu nakon tri, a ne dva žuta kartona.

Nogometaši BiH jučer su se vratili iz Lisabona u Sarajevo, a za večeras je zakazan trening na stadionu Bilino Polje, nakon kojeg će biti poznato na koje igrače može računati naš selektor.

Susret protiv Luksemburga igra se u utorak u Zenici s početkom u 20:45 sati.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()