Dinamo skrivenom porukom pozvao Modrića na povratak!

Potez Dinama, ponovno je pokrenuo snove navijača o Modrićevom povratku na Maksimir, a danas je osvanula i nova poruka

30.09.2023. 18:50
  • Podijeli:
luka modric reuters-650bed6bdebb4.webp Foto: Reuters

Zagrebački klub želi da kapiten Vatrenih ponovno zaigra na Maksimiru...

Nedavno je Luka Modrić u intervjuu za Sportske novosti komentarisao moguću ideju o povratku u matični klub Dinamo na samom zalasku karijere, po uzoru na dugo spominjani dolazak Ivana Perišića na Poljud.

Međutim, veznjak Reala stišao je euforiju navijača zagrebačkog kluba svojim odgovorom. Naime, Modrić je kazao kako nije siguran “ima li smisla vraćati se u Dinamo s 39 ili 40 godina”.

Nakon navedenog intervjua, nije dugo trebalo čekati na reakciju kluba iz hrvatske metropole. Modri su putem svojih društvenih mreža čestitali svom bivšem igraču rođendan uz poruku “#imalobismisla” na kraju teksta.

Taj potez Dinama, ponovno je pokrenuo snove navijača o Modrićevom povratku na Maksimir, a danas je osvanula i nova poruka.

Tokom konferencije za medije Sergeja Jakirovića održane povodom nedjeljnog okršaja s Hajdukom, na malom monitoru kojim se inače prikazuju poruke sponzora, u više navrata pojavila se i navedena poruka “#imalobismisla” što bi moglo značiti početak svojevrsne kampanje kojom će pokušati Luku Modrića nagovoriti da se vrati u matični klub.

Modrić navodno nije zadovoljan statusom u Real Madridu, a trenutno se najviše spominju opcije odlaska u američki MLS ili Saudijsku Arabiju, no ne treba isključivati mogućnost kako će Dinamo svim sredstvima, kao i Hajduk Perišića, pokušati Modrića privući sebi i pridobiti ga da posljednje godine karijere odigra upravo na travnjacima HNL-a.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()