Demirović igra u životnoj formi, Romano mu predviđa velike stvari u 2024. godini

Zmaj promijenio i agenciju

15.12.2023. 10:37
  • Podijeli:
demirovic augsburg 23-650f05f7c7462.webp Foto: Augsburg

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ermedin Demirović igra u životnoj formi, a o njemu se danas raspisao i najpoznatiji novinar za nogometne transfere Fabrizio Romano.

"Napadač Augsburga Ermedin Demirović je jedan od igrača koje treba pratiti u 2024. godini, pogotovo nakon što je promijenio menadžere potpisom za agenciju ROOF", piše Romano.

Menadžerska agencija ROOF je jedna od najpoznatijih na svijetu, a među njenim članovima izdvajaju se Kai Havertz, Serge Gnabry, Harvey Elliott, Marc-Andre ter Stegen, Virgil Van Dijk...

U njihovom društvu je sada i 25-godišnji bh. napadač koji ugovor s Augsburgom ima do 2026. godine, a trenutna tržišna vrijednost mu je procijenjena na 20 miliona eura.

"Demirović je ove sezone u Bundesligi postigao sedam golova i tome dodao pet asistencija. Kapitena Augsburga prati više klubova", dodaje Romano.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()