Čudesni Ronaldo postigao četiri pogotka u pobjedi svog tima

Bio je prvo ime susreta u ubjedljivoj pobjedi Al Nassra rezultatom 4:0

10.02.2023. 09:59
  • Podijeli:
Kristijano Ronaldo-63e54dc26d0d5.webp Foto: AP Photo/Tanjug

Cristino Ronaldo je konočano pokazao zašto je došao u Saudijsku Arabiju.

Čini se da je gol-mašina upaljena i Portugalac je počeo da radi ono što se od njega očekuje. Na gotovanju kod ekipa Al Wehde Ronaldo je postigao četiri gola.

Bio je prvo ime susreta u ubjedljivoj pobjedi Al Nassra rezultatom 4:0. Ronaldo je svoj prvi gol na meču postigao u 21. minuti. Dojam je da je golu i kumovala slaba intervencija domaćeg golmana.

Ipak, to i nije previše smetalo Portugalcu koji je u svom stilu proslavio veliki jubilej pošto mu je to bio 500. ligaški gol u karijeri. 

Do kraja prvog poluvremena višestruki osvajač Zlatne lopte je stigao do još jednog gola. Igrala se 40. minuta kada je vješto izbjegao ofsajd zamku.

Golijada nije mogla proći bez penala. U 51. minuti bivši as Juventusa, Reala i Manchester Uniteda je rutinski realizovao kazneni udarac.

Međutim, tu nije bio kraj pošto je u deset minuta kasnije Ronaldo ponovo uspio da zatrese protivničku mrežu. Tada je postavljen i konačan rezultat.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()