Crno-beli lako do trijumfa nad Novim Pazarom

Utakmica igrana u Beogradu bez prisustva publike

08.05.2023. 22:21
  • Podijeli:
FK Partizan_Foto FK Partizan-64501ca4cdb6e.webp Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana savladali su u 34. kolu prvenstva Srbije Novi Pazar rezultatom 2:0 (1:0).

Utakmica je odigrana u Beogradu bez prisustva publike zbog kazne koji crno-beli odrađuju.

Golove su postigli Zlatan Šehović u 3. minutu i Rikardo Gomeš u 82. minutu.

Partizan poslije ovog kola ima 64 boda, četiri manje od TSC-a i Čukaričkog koji dijele drugu poziciju. Crno-beli imaju težak zadatak da u preostala tri kola osvoje pet bodova više od pomenutog dvojca kako bi se domogao drugog mjesta koje vodi u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Novi Pazar je ostao na šestom mjestu sa 50 bodova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()