Christiano Ronaldo iznenadio dječaka na pres-konferenciji

Pokazao mu mišiće

29.07.2023. 20:30
  • Podijeli:
Kristijano Ronaldo-640b284e8b922.webp Foto: Profimedia

Christiano Ronaldo je održao konferenciju u Japanu na kojoj je predstavio brend proizvoda za fitness u kojem ima većinski udio. Tokom konferencije na kojoj je govorio o proizvodima, jedan klinac je izašao na binu i zamolio Ronalda da mu pokaže trbušnjake, što je napadač Al Nassra i učinio.

Ronaldo je podigao majicu i otkopčao korzet dizajniran da sagorijeva kalorije. Ubrzo je dječak sa nevjericom zurio u mišiće. Poslije nekog vremena počeo je da tapše, impresioniran fizičkom spremom portugalskog fudbalera. Portugalac, koji je sve bliži 40. godini, igra u saudijskom Al Nassru, gdje zarađuje 200 miliona eura po sezoni.

Iako više nije tako dobar kao u najboljim danima, fizički je u fantastičnoj kondiciji. Daily Mail piše da su testovi pokazali da Ronaldo ima tijelo 14 godina mlađeg sportiste sa samo sedam posto tjelesne masti i 50 posto mišića.

Dodaju da prosječan fudbaler ima 11 posto tjelesne masti. “Farbanje noktiju na nogama daleko je od jedine neobične metode kojom Ronaldo održava svoje tijelo“, prenosi Mail.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()