Ćavi: Odlazim iz Barse

"Ako se ne popravimo do kraja sezone, moraću da odem. Znam gdje sam. U Barseloni je potrebno da osvajate titule ili ste u riziku", istakao je Ćavi

25.01.2024. 16:40
  • Podijeli:
xavi hernandez reuters-65ae2893ef06e.webp Foto: Reuters

Ćavi Ernandes, trener Barselone, najavio je da bi mogao na kraju sezone da napusti klupu katalonskog velikana.

Aktuelni šampion Španije trenutno je treći na tabeli sa osam bodova manje od lidera Đirone i sedam od najvećeg rivala Reala. Takođe eliminisani su iz Kupa kralja od Atletika iz Bilbaa poslije produžetka.

"Ako se ne popravimo do kraja sezone, moraću da odem. Znam gdje sam. U Barseloni je potrebno da osvajate titule ili ste u riziku", istakao je Ćavi.

Ove godine Barsa je imala mnogo loših izdanja, ali je i dalje u konkurenciji za trofeje u La Ligi i Ligi šampiona.

"Ubijeđen sam da naš projekat koji će nositi vrhunski mladi igrači, ima perspektivu", rekao je Ćavi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()