Borac objavio cijene ulaznica za Ligu šampiona

Iz Borca je, prije svega, istaknuto da pravo preče kupovine karata imaju vlasnici sezonskih i članskih karata

27.06.2024. 17:25
  • Podijeli:
borac-foto-nikola-kulaga-2-.jpg

U novoj sezoni fudbaleri Borca će prvu zvaničnu utakmicu 10. jula od 21.00 čas.

Oni će tada u prvom duelu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, na Gradskom stadionu, odmjeriti snage sa prvakom Albanije Egnatijom, a iz Platonove ulice su ovog četvrtka saopštene cijene ulaznica za taj meč.

Iz Borca je, prije svega, istaknuto da pravo preče kupovine karata imaju vlasnici sezonskih i članskih karata. Za takve pojedince, prodaja karata za duel sa albanskim prvakom počinje sutra (28. jun) i trajaće do ponedjeljka (1. jul), nakon čega će karte biti u slobodnoj prodaji.

Karta za istočnu tribinu (od 28. juna do 1. jula) koštaće 10 KM, sektori A i D na zapadu koštaju 20, B i C 30 KM, dok je VIP 100 KM.Takođe, uz dječiju sezonsku kartu ostvaruje se popust na ulaznicu od 50 posto (po principu jedna sezonska/jedna ulaznica sa popustom).

Poslije 1. jula, odnosno kraja perioda preče kupovine, karta za istok će koštati 15 KM, dok su sve ostale cijene iste, prenosi Mondo.

Ulaznice za meč sa Egnatijom biće dostupne u klupskom šopu (Bana Milosavljevića, kod Narodnog pozorišta Republike Srpske).

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()