Bizarna pošiljka: Ultrasi kluba dostavili smrdljivu ribu i proučili “Pokvarena je, kao i vi”

Uz “paket” je stigao i veliki transparent

24.12.2023. 18:50
  • Podijeli:
navijaci_francuska_riba_foto_X-658851d5e9fd8.webp Foto: X/@eurofootcom

Ekipa francuskog Lorienta je u izrazito lošoj formi. Klub se na prvenstvenoj tabeli domaće lige nalazi na poražavajućem 17. mjestu, sa svega 12 bodova u 17 odigranih utakmica.

Nedavni 4:0 poraz od Bresta produžio je niz bez pobjede na čak osam ligaških utakmica, i čini se kako su sada navijači odlučili uzeti stvar u svoje ruke. Ubrzo nakon posljednjeg poraza pred trening centrom kluba osvanula je “pošiljka” lokalnih ultrasa, koji su dostavili 400 kila pokvarene ribe u znak protesta zbog loših igara kluba.

Uz “paket” je stigao i veliki transparent.

“Pokvarena riba, kao i vi”, glasila je jasna poruka navijača. Na službenoj stranici navijača ubrzo je nakon demonstracije svanulo i saopštenje.

“Nakon novog sramotnog poraza našeg tima 20-ak članova je organiziralo akciju. 400 kilograma ribe postavljeno je ispred ograde uz poruku – Pokvarena riba, kao i vi. Neka ljudi koji nisu zabrinuti i koji ne poštuju Lorient kao instituciju odmah odu iz kluba”, piše u saopštenju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()