Bivši član američke mornarice čuva Messija: Ne odvaja se od njega ni tokom utakmice

Messija po Miamiju, pišu tamošnji mediji, prati poseban tjelohranitelj

27.08.2023. 08:12
  • Podijeli:
Messi_tjelohranitelj_foto_TW Cropped-64e8e298b8aa4.webp Foto: Twitter/@eurofootcom

Američki mediji objavili su priču da argentinski nogometaš Lionel Messi u Sjedinjenim Američkim Državama ima "posebnog tjelohranitelja", a riječ je o bivšem članu tamošnje mornarice.

Prema svemu onome što se može vidjeti na terenu, ali i van njega, Messi uživa u SAD-u i izgleda veoma sretno unatoč odlasku iz Evrope, a u ovoj državi ima i jake snage osiguranja.

Messija po Miamiju, pišu tamošnji mediji, prati poseban tjelohranitelj. Navodi se da je riječ o bivšem članu US mornarice, a koji je zadužen da u svakom trenutku čuva Messija od svih neugodnih situacija u kojima se može naći.

Lik kojeg možete vidjeti na snimku je stručnjak za borilačke vještine, bokser i majstor taekwondoa, a koliko je ozbiljno shvatio svoj posao, najbolje se može vidjeti u gotovo svim situacijam u kojima pazi na Messijevu sigurnost.

Čak i kada je na terenu, ovaj tjelohranitelj u svakom trenutku pazi na potencijalne navijače koji bi mogli utrčati na teren i doći do Messija, a štiti ga i pri ulasku u tunel, kao i svim drugim situacijama gdje je nešto više izložen fanovima.

Messi naprosto briljira od dolaska u MLS. U dosadašnjih osam mečeva je postigao devet pogodaka i upisao tri asistencije, od čega su dvije bile na posljednjem meču protiv Cincinnatija, u kojem jedino nije postigao gol.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()