Bišćan: Astana je čvrsta i organizovana ekipa

Očekuje prolaz u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona

25.07.2023. 08:17
  • Podijeli:
igor biscan_igor soban_pixsell-1666117754537.webp Foto: Igor Soban/PIXSELL

Trener fudbalera Dinama iz Zagreba Igor Bišćan izjavio je danas da je njegova ekipa bolja od Astane i da očekuje prolaz u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Žrijebom u Nionu danas je odlučeno da će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona Dinamo igrati protiv kazahstanske Astane.

"Astana je ozbiljan protivnik. Ali, u Evropi ne postoji lagan protivnik. Mi smo uglavnom zdravi, s tim da male poteškoće ima Perić, ali i s njim bi trebalo da sve bude u redu", izjavio je Bišćan, a prenijela "HINA".

Prvi meč je na programu u utorak od 20.00 časova i igra se u Zagrebu.

"Svjesni smo da igramo pred našim navijačima i imamo priliku da ostvarimo dobar rezultat pred revanš. Astana je čvrsta i organizovana ekipa. Kada se brane čine to sa petoricom što znači da će blok biti gust i čvrst. Neće biti baš jednostavno. Moramo da budemo strpljivi", dodao je on.

O cilju ove sezone u Evropi Bišćan je, kao što uvijek naglašavaju treneri Dinama, naglasio igranje grupne faze.

"Naravno da je igranje Lige šampiona krajnji cilj. Stvarno sam optimista jer smo igrali jako dobro protiv Hajduka kada smo poraženi", zaključio je Bišćan.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()