Bez kalkulacija: Partizan bi pobjedom da pečatira evropsko proljeće

"Utakmica neće biti laka, a mala trema postoji kod mene, pošto će na tribinama biti 18.000 djece. Želim da sve prođe kako treba zbog njih"

03.11.2022. 13:57
  • Podijeli:
partizan vs radnicki foto fk partizan-1667160325910.webp Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana dočekuju večeras od 21 sat ekipu Slovačkog u sklopu šestog kola grupe D Lige konferencije.

Crno-bijeli sve drže u svojim rukama, pobjedom će značajno popraviti šanse da budu prvi u grupi i obezbijede osminu finala. Remijem bi bili barem drugi i imali bi u "džepu" šesnaestinu finala.

S obzirom na trubulentan početak sezone, evropsko proljeće bio bi veliki uspjeh i jak vjetar u leđa pred drugi dio sezone.

Specifičnost duela u Humskoj je što će na tribinama biti samo djeca. UEFA je, naime, kaznila Parni valjak zbog nereda navijača i ulaz je dozvoljen samo klincima. U klubu su sigurni da će ih biti barem 18.000.

"Utakmica neće biti laka, a mala trema postoji kod mene, pošto će na tribinama biti toliko djece. Želim da sve prođe kako treba zbog njih, jer će neko možda zaigrati za ovaj klub", ocijenio je trener Gordan Petrić.

Kormilar Partizana je izjavio da njegova ekipa ulazi u utakmicu bez kalkulacija.

"Igrači su nas izvukli iz krize i sve što se desilo do sada je njihova zasluga. Izvukli smo pouke iz prvog meča, Slovačko igra direktan fudbal. Sada više razmišljamo o našoj igri, pošto smo u boljoj poziciji. Pokazali smo da možemo da igramo zanimljiv fudbal. Bila mi je želja da u Nici obezbijedimo prolaz u nokaut fazu, ali nažalost nismo uspjeli. Igrači će  pružiti maksimum, nećemo se braniti", zaključio je Petrić s kojim je i počeo preporod.

Standings provided by Sofascore
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()