Bayern potvrdio: Mane bi mogao u Saudijsku Arabiju

Senegalac na putu da zaigra s Ronaldom

26.07.2023. 15:11
  • Podijeli:
sadio_mane reuters-643982fb0c022.webp Foto: Reuters

Predsjednik Bayern Minhena Herbert Hainer potvrdio je danas da je bavarski klub upoznat s početkom pregovora o mogućem prelasku napadača Sadija Manaa iz njemačkog prvaka u klub saudijski klub Al-Nassr, javlja Anadolu.

“FC Bayern je obaviješten o ovome. Ovo su početni razgovori, morate sačekati i vidjeti“, rekao Hainer u Japanu tokom priprema pred sezonu.

Njegovi komentari uslijedili su nakon izvještaja u njemačkom listu “Bild“ da će se savjetnik Manaa sastati s predstavnicima kluba iz Rijada kako bi razgovarali o mogućem transferu u saudijski klub čiji dres nosi i portugalski as Cristiano Ronaldo.

Bivšem napadaču Liverpoola Maneu su ostale dvije godine ugovora s Bayernom nakon razočaravajuće i ozljedama obilježene prve sezone u Njemačkoj.

Hainer je u utorak opisao Maneovu debitantsku sezonu u Bayernu kao sigurno nezadovoljavajućom, i za njega, i za klub.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()