Bayern počeo da “čerupa” šampionski tim Leverkusena

Jonathan Tah se trenutno sa reprezentacijom Njemačke priprema za predstojeći EURO 2024

10.06.2024. 22:06
  • Podijeli:
real bayern reuters-663b1a5ae0861.webp Foto: Reuters

Njemački mediji prenose da je minhenski Bayern postigao dogovor sa fudbalerom šampiona Bundeslige i pobjednika DFB kupa Jonathanom Tahom.

Dobro obavešteni nemački novinar Florijan Pletenberg prvi je objavio da je slavni klub iz Minhena postigao dogovor sa Tahom o ugovoru do 2029. godine.

Jonathan Tah se trenutno sa reprezentacijom Njemačke priprema za predstojeći EURO 2024.

Očekuje se da će Bavarci uskoro otpočeti pregovore sa Bayerom iz Leverkusena, dok je Tah takođe obavijestio direktora Farmaceuta da želi da se pridruži ekipi, koju je od nedavno preuzeo Vincent Kompany.

Tah je prethodno imao neuspjele pregovore sa klubom iz Leverkusena oko produžetka ugovora. Kako mu aktuelni ističe 2025. Bayer je osuđen na pregovore sa Bayernom kako ne bi sljedećeg ljeta ostao ostao bez obeštećenja za njemačkog reprezentativca.

Njemački mediji istovremeno prenose da u Bayernu razmatraju mogućnost da angažuju Levyja Colwilla iz Chelseaja u slučaju da iz Leverkuyena ne budu željeli da puste Taha u redove konkurenta.

Takođe nije isključeno da ovog ljeta i Tah i Calwill potpišu za Bayern.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()