Batshuayi prelazi iz Fenera u Galatu, dobio prijetnje i više od 60.000 komentara na IG

Bomba iz Turske

22.06.2024. 17:18
  • Podijeli:
dzeko batsuhaji x com-65b17efa26ce0.webp Foto: X-com

Michy Batshuayi je na pragu prelaska iz Fenerbahčea u Galatasaray, tako barem pišu mediji u Turskoj.

Kada su se pojavile prve naznake da će Belgijanac uraditi ono što se niko nikada ne bi usudio da uradi, Michy i njegova žena Amelie Marija su dobili pretnje smrću i rasističke uvrede navijača Fenerbahčea.

Posljednja objava na instagram nalogu bivšeg napadača Chelseaja ima više od 60.000 komentara, mahom uvredljivih.

Ukoliko se transfer realizuje, sva je prilika da će “slučaj Luis Figo” biti ,mačiji kašalj za ono šta će se događati u gradu na Bosforu.

U narednim danima ispratićemo sagu iz Istanbula, ali je jasno da nas čeka izuzetno vrelo ljeto.

Belgijanac ima 30 godina, a prije Fenera je nastupao za Chelsea, Olimpique Marseille i Standard. Kao pozajmljeni igrač Plavaca, nosio je i dresove Borussije Dortmund, Valencije, Crystal Palacea i Bešiktaša.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()