Barbarez nije otputovao u Englesku, pozlilo mu na aerodromu

Problemi za Zmajeve

02.06.2024. 14:05
  • Podijeli:
put repka aerodrom ns bih-665c32dd46b7d.webp Foto: NS BiH

Nogometni reprezentativci BiH predvođeni stručnim štabom otputovali su jutors sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo u Newcastle gdje će sutra igrati prijateljsku utakmicu protiv Engleske, ali među putnicima nije bilo Sergeja Barbareza.

Selektoru je pozlilo na aerodromu i morao se vratiti kako bi obavio dodatne medicinske preglede, ali već se osjeća bolje i naknadno će se pridružiti našem timu, potvrdio je Nogometni savez BiH.

Danas su na stadionu St. James Park na programu službene medijske aktivnosti naše reprezentacije. U 17:30 po lokalnom vremenu (18:30 po našem) bit će održana press-konferencija, dok će pola sata poslije Zmajevi odraditi trening.

Utakmica između Engleske i Bosne i Hercegovine bit će odigrana u ponedjeljak u 20:45 sati.

Podsjetimo, Zmajevi će u junu odigrati dvije prijateljske utakmice, a nakon Engleske, 9. juna gostujemo u Empoliju protiv Italije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()