Banjalučanin pred debi za Orlove: Piksijev poziv se ne odbija!

"Mister mi je pružio šansu. Za mene se interesovala i reprezentacija BiH, ali kod mene nijednog trenutka nije bilo dileme"

21.09.2022. 11:54
  • Podijeli:
Srđan Babić_FSS-1663753681305.webp Foto: FS Srbije

Banjalučki fudbaler Srđan Babić nije skrivao zadovoljstvo činjenicom da će uskoro debitovati za reprezentaciju Srbije.

Stameni štoper prošao je sve selekcije Orlića, sa njima pokorio planetu 2015. godine, ali je poziv u A tim po pravilu izostajao.

A onda je u Almeriji zaigrao u životnoj formi, što nije promaklo budnom oku selektora Dragana Stojkovića.

Piksi mu je uručio poziv i Babić će, baš kao i Zvezdino krilo Stefan Mitrović, debitovati u predstojećim duelima Lige nacija protiv Švedske i Norveške.

"Hteo bih da se zahvalim Misteru na pozivu u A reprezentaciju. Ogromna je čast trenirati i družiti se sa ovim sjajnim momcima. Mnogo mi znači. Nadam se najboljem u naredna dva meča, ići ćemo na pobjedu i protiv Švedske i protiv Norveške, to se ne dovodi u pitanje. Sa skoro 80 odsto ovih momaka igrao sam u mlađim selekcijama, razgovarali smo telefonom prije okupljanja i znao sam šta me očekuje", izjavio je Babić na konferenciji za novinare.

Kako je rekao, uz Orlove je bio svim srcem tokom kvalifikacija za Mundijal, a čestitao im je poslije veličanstvene pobjede u Lisabonu i osigurane vize za Katar.

"Drago mi je da srpski fudbal doživljava renesansu u posljednje vrijeme. Od svoje 14. godine sam dio reprezentativnih selekcija i ovo shvatam kao predivan povratak. Mister mi je pružio šansu i daću sve od sebe da opravdam njegovo povjerenje. Za mene se interesovala i reprezentacija Bosne i Hercegovine, ali kod mene nijednog trenutka nije bilo dileme. Poziv selektora Stojkovića se ne odbija“, jasan je Babić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()