Argentina savladala Čile i prva se plasirala u četvrtfinale Copa Americe

Akutelni prvaci svijeta i branioci kontinentalne titule su u New Jerseyu savladali Čile u drugom kolu grupe A rezultatom 1:0

26.06.2024. 13:20
  • Podijeli:
argentina kanada kup amerike Miguel MartinezAtlanta Journal-Constitution via AP tanjug-66752ed79111d.webp Foto: Miguel MartinezAtlanta Journal-Constitution via AP Tanjug

Argentina je prva reprezentacija koja se plasirala u četvrtfinale na Copa Americi.

Akutelni prvaci svijeta i branioci kontinentalne titule su u New Jerseyu savladali Čile u drugom kolu grupe A rezultatom 1:0.

Meč je protekao u potpunoj dominaciji Argentinaca koji su imali 21 šut ka golu Čilea, a do pobjedonosnog gola su stigli u samom fnišu susreta.

U 88. minuti Lionel Messi je izveo korner, a u gužvi u šesnaestercu Čilea najbolje se snašao Lautaro Martinez i sa nekoliko metara pogodio za konačnih 1:0 i plasman u četvrtfinale.

U drugom susretu ove grupe Kanada je pobijedila Peru sa 1:0 golom Jonathana Davida iz 74. minute.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()