AC Milan srušio negativan rekord koji je postavio prije skoro 100 godina

Milan vrlo često prima golove i ne može pohvaliti čvrstom odbranom što je karakteristično za italijanske ekipe

24.12.2023. 14:09
  • Podijeli:
leao milan reuters-6512a3dd2338a.webp Foto: Reuters

Interesantan podatak dolazi nam iz Italije, naime poznato nam je da Milan, ekipa koju sa klupe predvodi Stefano Pioli ove sezone igra u sistemu ‘toplo-hladno’.

Milan vrlo često prima golove i ne može pohvaliti čvrstom odbranom što je karakteristično za italijanske ekipe.

Milan će ovu kalendarsku godinu završiti na trećem mjestu Serie A nakon što su u posljednjem kolu odigrali neriješeno sa Salernitanom 2:2, a takmičenje u evropskim takmičenjima nastavit će u UEFA Evropskoj ligi susretom protiv Rennesa nakon što su nastup u Ligi prvaka završili na trećem mjestu, a u italijanskom kupu će igrati protiv Cagliarija.

Milan je ove sezone u svim takmičenjima primio je čak 64 gola što nije čest slučaj sa italijanskim ekipama, pa tako i italijanskim velikanom Milanom,u prilog tome ide i činjenica da su Rossoneri sa 64 primljena gola u ovoj godini oborili negativni rekord po broju primljenih golova u jednoj kalendarskoj godini postavljen davne 1929. godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()