Kaloričan recept koji će vas od ranog jutra baciti u gastro trans

Pohovana jaja na oko

08.07.2023. 08:10
  • Podijeli:
jaje na oko, prženo jaje pixabay-64a66a01c76b3.webp Foto: Pixabay

Doručak je najbitniji obrok, a većina ljudi najčešće sprema jaja. Bilo da ih kuva, pravi omlet ili kajganu, jaja su puna proteina i pomoći će vam da dan započnete puni energije i da duže vrijeme ne osjećate glad.

Nemojte da preskačete doručak čak i ako mislite da nemate vremena, odvojite samo par minuta da nešto prezalogajite. Mi vam predlažemo jaja na oko, ali kakva vjerovatno niste jeli do sada.

Ispohujte ih nikad jednostavnije. Možda vam deluje komplikovano jer jaja su pipava za pohovanje, ali pomoću ovog trika napravićete ih savrešno u svega par minuta.

Sastojci

  • 4 jajeta 
  • 100 g prezli

 

Priprema

U tanjir sipajte prezle i preko razbijte jaje. Posolite i pobiberite, pa preko pospite još prezli da ga lijepo prekrijete. Malo pogurajte krajeve bjelanaca ka unutra i laganim pokretom spustite u tiganj u kojem ste zagrijali ulje. 

Pržite po par minuta sa obe strane. 

Svako jaje zasebno stavljajte u prezle i pržite.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()