Zeleno svjetlo: Lidl će u Istočnom Sarajevu graditi objekat na 2.400 m2

Sve spremno za izgradnju

30.05.2024. 22:33
  • Podijeli:
thumbnail_Lidl Srbija KD_prodavnica-6654518ce66d8.webp Foto: Promo

Skupština opštine Istočna Ilidža jednoglasno je, na posebnoj sjednici, usvojila Odluku o provođenju Regulacionog plana, koji se odnosi na spoj ulica Vojvode Radomira Putnika i Srpskih vladara, radi izgradnje poslovnog objekta kompanije “Lidl”.

Riječ je o tržnom centru površine 2.400 kvadratnih metara.

Nakon usvajanja Odluke o provođenju Regulacinog plana biće stvoreni uslovi za izgradnju objekta tržnog centra kompanije Lidl, rekao je nakon sjednice načelnik Opštine Istočna Ilidža Marinko Božović za RTV Istočno Sarajevo.

Božović je rekao da je riječ o prvom objektu ove kompanije u Istočnom Sarajevu za koji se izdaje odobrenje za građenje te da je današnja Odluka jednoglasno prihvaćena.

Radi se o poslovnom objektu koji će na različite načine doprinijeti razvoju opštine Istočna Ilidža, kroz zapošljavanje i stvaranje povoljnog poslovnog ambijenta.

Brzo donošenje Odluke o provođenju Regulacionog plana pokazuje i drugim investitorima da lokalna vlast radi ekspeditivno kako bi osigurala povoljan ambijent za investiranje, kazao je Božović.

Kako je BiznisInfo ranije objavio, riječ je o parceli prekoputa tržnog centra Tom u Istočnom Sarajevu. Objekti koji su se ovdje nalazili već  su uklonjeni i teren je raščišćen.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()